Tortellini pe graba

de ReteteDePoveste in Tortellini, 11 Sep 2013 | 4306 vizualizari

 

Intr-o seara, pe la orele 10:00 p.m. mi-am dat seama ca pentru a doua zi la job nu avem nimic de mancare!

Ce sa fac??

Frigiderul era cam gol... aveam cateva oua si o bucata de cascaval...

Am cautat prin dulap sa vad ce as putea sa gasesc sa fac ceva rapid dar si gustos de mancare.

Prin fundul raftului am gasit o punga aruncata de tortellini cu carne, asa ca mi-am zis ca nu are ce sa iasa rau din combinatia: tortellini, ou si cascaval. Si m-am apucat de treaba.

Totul a durat mai putin de 30 de minute.

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de tortellini
  • aprox 200 gr cascaval
  • 4-6 oua
  • usturoi granulat (dupa gust)
  • o lingura de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini pe graba:

Tortellini se fierb conform istructiunilor de pe pachet. Intre timp, batem ouale spuma, si dam cascavalul pe razatioare. In oua punem sarea piperul si usturoiul.

Dupa ce tortellini s-au fiert, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece din abundenta (ca sa nu se lipeasca intre ei).

Intr-o tigaie adanca (eu am folosit un wok) punem uleiul sa se incinga. Adaugam apoi tortellini scursi de apa, si invartim de cateva ori, dupa care turnam peste ei ouale batute. Se amesteca in continuu, pana ce ouale sunt facute. Se opreste focul si apoi se adauga cascavalul si se mai amesteca putin, pentru a se topi uniform peste toate pastele.

Va spun sincer ca a fost fooooaaaarteeee buuuun!!

Merita sa incercati cand sunteti pe graba!

 

RETETA IN IMAGINI

Tortellini pe graba-0
Tortellini pe graba-1
Tortellini pe graba-2

COMENTARII (11)

simona72 1

11.09.2013, 18:42

Rocsi 1

11.09.2013, 19:59

Si uite asa ai iesit din incurcatura

ReteteDePoveste 1

11.09.2013, 21:31

Sa stii ca da

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04