Tortellini pe graba

de ReteteDePoveste in Tortellini, 11 Sep 2013 | 6331 vizualizari

 

Intr-o seara, pe la orele 10:00 p.m. mi-am dat seama ca pentru a doua zi la job nu avem nimic de mancare!

Ce sa fac??

Frigiderul era cam gol... aveam cateva oua si o bucata de cascaval...

Am cautat prin dulap sa vad ce as putea sa gasesc sa fac ceva rapid dar si gustos de mancare.

Prin fundul raftului am gasit o punga aruncata de tortellini cu carne, asa ca mi-am zis ca nu are ce sa iasa rau din combinatia: tortellini, ou si cascaval. Si m-am apucat de treaba.

Totul a durat mai putin de 30 de minute.

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de tortellini
  • aprox 200 gr cascaval
  • 4-6 oua
  • usturoi granulat (dupa gust)
  • o lingura de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini pe graba:

Tortellini se fierb conform istructiunilor de pe pachet. Intre timp, batem ouale spuma, si dam cascavalul pe razatioare. In oua punem sarea piperul si usturoiul.

Dupa ce tortellini s-au fiert, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece din abundenta (ca sa nu se lipeasca intre ei).

Intr-o tigaie adanca (eu am folosit un wok) punem uleiul sa se incinga. Adaugam apoi tortellini scursi de apa, si invartim de cateva ori, dupa care turnam peste ei ouale batute. Se amesteca in continuu, pana ce ouale sunt facute. Se opreste focul si apoi se adauga cascavalul si se mai amesteca putin, pentru a se topi uniform peste toate pastele.

Va spun sincer ca a fost fooooaaaarteeee buuuun!!

Merita sa incercati cand sunteti pe graba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini pe graba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simona72 1

11.09.2013, 18:42

Rocsi 1

11.09.2013, 19:59

Si uite asa ai iesit din incurcatura

ReteteDePoveste 1

11.09.2013, 21:31

Sa stii ca da

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor