Tortellini Primavera

de RuxyRux in Tortellini, 28 Mar 2011 | 7047 vizualizari

 

Morcovii si buchetelele de broccoli dau un gust usor si proaspat pastelor umplute cu branza.
Reteta din cartea " O masa intr-o farfurie" de la Reader's Digest

 

INGREDIENTE

  • 450 gr tortellini cu branza
  • 250 gr morcovi curatati si taiati rondele
  • 250 gr buchetele de brocolli
  • 30 gr frunze proaspete de busuioc
  • 125 gr migdale curatate
  • 60 gr parmezan ras
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • piper negru macinat( sau alb)
  • 150 ml ulei masline
  • 250 gr rosii cherry taiate pe jumatate
  • fire de busuioc proaspat pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini Primavera:

1. Se fierb tortellini 10 minute., adaugand morcovii o data cu ei si brocolli in ultimele doua minute.

Se stinge focul si se lasa inca 5 minute cu capacul acoperit.

Se scurg .

2. Intre timp se amesteca busuiocul cu migdalele, parmezanul, usturoiul, si putin piper in robot pana se omogenizeaza...se adauga uleiul de masline cate putin pana rezulta un amestec gros.

3. Tortellini se transfera intr-un castron incalzit, se adauga rosiile se toarna sosul  si se amesteca bine. Se orneaza cu frunze de busuioc. si se serveste cu mare placere fierbinte sau rece dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini Primavera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (30)

mena29 1

07.04.2011, 08:15

Ce bunatate am gasit aici

adry88 1

20.05.2011, 17:22

RuxyRux 1

07.10.2015, 20:04

O, ce reteta veche...dar ce minunatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini pe graba