Tortelloni cu ou si smantana, la cuptor

de laura_n in Tortellini, 1 Noi 2013 | 13057 vizualizari

 

Foarte simplu si rapid, in jumatate de ora putem pregati un pranz consistent si gustos piticilor!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr tortelloni umpluti cu spanac
  • 100 gr smantana
  • 1 ou
  • sare
  • 2 felii cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni cu ou si smantana, la cuptor:

Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa si un praf de sare.

Separat, intr-un castron, batem oul cu smantana, adaugam un praf sare.

Dupa ce s-au fiert pastele, le scurgem de zeama.

Pregatim o forma termorezistenta, o ungem cu putin unt si asezam pastele scurse. Rupem bucatele mici cascavalul si il asezam peste paste. Turnam apoi, oul batut cu smantana.

Dam la cuptorul incins, cam 15 minute la foc iute. Cand s-au rumenit pastele, se scoate vasul, se lasa un pic la racit si se servesc.

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 7-8 lei.

2

nu trebuie fierte prea mult pastele, intrucat se vor mai gati si la cuptor, in sosul de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni cu ou si smantana, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (38)

Panacris 1

02.11.2013, 10:06

camelia75 1

02.11.2013, 10:32

Ce apetisant suna!!

simona72 1

02.11.2013, 14:17

Tare buni!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu tortelloni