Tortelloni si ravioli

de mihaelar63 in Paste, 13 Ian 2015 | 961 vizualizari

 

Dupa o perioada de abstinenta de doua luni parca pastele merg si saptamanal .Cum 250 gr paste sunt putine pentru 4 persoane ,am folosit doua cutii diferite [ asa aveam pe stoc ]

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
  • 250 gr ravioli cu fistic
  • 400 gr carnat Radic semiafumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • frunzulite busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni si ravioli:

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .

Spalati si taiati jumatate rosioarele .

Curatati ceapa , taiati rondele .

Taiati carnaciorii rondele .

Prajiti usor ceapa si carnaciorii .

Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .

Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .

Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .

Serviti pastele decorate  cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .

 

TIPS-URI

1

Folositi putin usturoi daca carnaciorii nu au in compozitie .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tortelloni si ravioli 362375
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362376
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362377
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362378
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362379
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362380
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362381
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362382
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362383
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362384
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362385
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362386
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362387
retete culinare - Tortelloni si ravioli 362388

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

14.01.2015, 11:18

ce bunatate

Teo 1

02.02.2015, 21:52

Cand vad o farfurie colorata stiu ca-ti apartine ,fara sa caut nume!

mihaelar63 1

02.02.2015, 22:27

Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21