Tortelloni si ravioli

de mihaelar63 in Paste, 13 Ian 2015 | 4220 vizualizari

 

Dupa o perioada de abstinenta de doua luni parca pastele merg si saptamanal .Cum 250 gr paste sunt putine pentru 4 persoane ,am folosit doua cutii diferite [ asa aveam pe stoc ]

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
  • 250 gr ravioli cu fistic
  • 400 gr carnat Radic semiafumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • frunzulite busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni si ravioli:

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .

Spalati si taiati jumatate rosioarele .

Curatati ceapa , taiati rondele .

Taiati carnaciorii rondele .

Prajiti usor ceapa si carnaciorii .

Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .

Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .

Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .

Serviti pastele decorate  cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .

TIPS-URI

1

Folositi putin usturoi daca carnaciorii nu au in compozitie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni si ravioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

14.01.2015, 11:18

ce bunatate

Teo 1

02.02.2015, 21:52

Cand vad o farfurie colorata stiu ca-ti apartine ,fara sa caut nume!

mihaelar63 1

02.02.2015, 22:27

Teo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata de porc si muschiulet afumat