Tortilla chips de casa

de Adinuta in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 42685 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

30.10.2009, 12:42

Adinuta, remarc si in pzele tale niste maini masculine?

ala_oancea 1

30.10.2009, 14:09

Foarte fain ! Am sa incerc si eu

Adinuta 1

30.10.2009, 16:41

Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa

Adinuta 1

30.10.2009, 16:42

Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.

Oana 1

30.10.2009, 21:36

Hop si eu!

Michelle 1

31.10.2009, 09:22

interesant

ana 1

19.01.2010, 13:38

Sunt pe lista

ana 1

19.01.2010, 15:27

Sunt pe masa ,is gustoase am facut si sosu ,wow sunt super bune!Astept sotu sa vad ce zice

Adinuta 1

19.01.2010, 16:06

Ana, ma bucur mult! sper sa ii placa si sotului!

ana 1

19.01.2010, 20:24

I-au placut ,dar mai mult sosu a zis ca nu prea are dinti pt crantanele da a papat vreo 5-6

Adinuta 1

19.01.2010, 20:45

pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa

ANCA 1

19.01.2010, 21:03

vreau si eeeeu..de unde ati luat faina de porumb fina, nu malai??

Adinuta 1

19.01.2010, 22:02

Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.

ana 1

20.01.2010, 08:15

aha deci ele tre sa iasa mai moi?mie mi-au placut asa tari crocante ,m-am gandit ca tre sa fie ca niste cipsuri

Adinuta 1

20.01.2010, 14:22

nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari

cccris 1

09.02.2010, 22:49

delicios! fac si eu cind terminam lipiile merg cu bere....yummy

Adinuta 1

15.02.2010, 02:23

daaa, cu bere sunt super

Bya Ralu 1

03.04.2013, 01:08

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv batoane din mamaliga și sos aioli