"Tortilla" cu verdeturi

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 4799 vizualizari

 

usor de facut mai ales acum cand e sezonul verdeturilor!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 felii de paine mai uscata
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 mana se spanac
  • cozile de la o legatura de ceapa verde
  • cozile de la o legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce(sau chilli pt cei care prefera mai picant)
  • putin cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tortilla" cu verdeturi:

Se spala,se scurg si se toaca marunt toate verdeturile.

Ouale se bat bine cu condimentele apoi se adauga si miezul de la cele 2 felii de paine,verdeturile si se pune amestecul intr-o tigaie cu ulei incins si se prajeste pe foc mic. Cand se rumeneste pe o parte se intoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealalta parte si se lasa sa se rumeneasca.

Se serveste calda dar este foarte buna si rece,alaturi de o salata de ridichi.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tortilla" cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lia maria 1

10.05.2010, 12:18

Arata tare grozav 5 furculite

nadina73 1

10.05.2010, 23:41

si eu fac dar nu pun paine ,ce rol are de fapt ca reteta de tortillia nu e cu paine cel putin aici in spania nu am auzit,oricum e super buna si arata bine

ANCA 1

11.05.2010, 19:54

buuuun, n-am mai facut demult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de paine cu salata de cartofi