Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa )

de Andreea_Mario in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 3178 vizualizari

 

Tortilla de cebolla (Placinta de ceapa ) este usor de facut si pe gustu fiecaruia care ai place ceapa

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe normale,
  • ulei .
  • 5 oua ,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa ):

Se curata ceapa si se taie in feliute sau cum doriti. Se pune in tigaie si se caleste. Sa nu uitam sa punem sare deoarece ceapa este dulce, dar sa nu  o facem sarata pentru ca atunci cand o amestecam cu ouale mai punem putina sare.

Amestecam ceapa si ouale si le punem in tigaie. Un lucru sa nu uitam: sa nu scurgem ulei de la ceapa calita deoarece acel ulei ii da gustul la placintuta noastra. O lasam sa se faca bine pe partea de jos, dupa care luam o farfurie care sa se poata pune pe tigaia de pe foc si o intoarcem. Lasam 5 minute si o intoarcem pe cealalta parte, dupa care o punem pe farfuria cu care am intors-o. 

Sse serveste cu ceea ce va place pe langa ea.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa )" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar si ceapa verde