Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi plac la nebunie prajiturile cu fructe si de aceea le pregatesc cat pot de des,mai ales ca astfel obtin si o gustare sanatoasa pentru micuta mea.
Curatati marul si para de coaja si cotoare,apoi taiati-le feliute subtiri si amestecati-le cu zeama de lamaie.
Intr-un bol mixati untul cu zaharul si praful de sare pana obtineti o crema,apoi adaugati pe rand ouale,apoi faina si praful de copt cernute,coaja rasa de lamaie si portocala,apoi amestecati bine ca sa obtineti o compozitie omogena.
La compozitia obtinuta adaugati feliutele de mar si para si amestecati usor cu o lingura,apoi puneti totul intr-o tava(20-22 cm) unsa si tapetata cu faina si nivelati.
Dati tava la cuptorul incins la 175° timp de 40-45 de minute,apoi lasati sa se raceasca in cuptorul stins.
Cand este rece scoateti prajitura din tava si il pudrati cu zahar.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult