Tortul de ziua mea

de Dana_Retetegg in Torturi, 26 Mai 2011 | 4216 vizualizari

 

Azi implinesc 24 de ani si m-am gandit sa sarbatoresc impreuna cu voi! Cate o feliutza pentru fiecare!

 

INGREDIENTE

  • blat de tort
  • frisca
  • gem de zmeura
  • ornamente pt tort
  • capsuni
  • sampanie (de capsuni)
  • piscoturi
  • funda rosie (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortul de ziua mea:

Am insiropat blatul cu sampanie.

Primele 2 straturi le-am umplut cu gem de zmeura, iar deasupra am pus frisca.

Pe margine am asezat piscoturi taiate pe jumatate.

Am decorat cu ornamente de ciocolata, capsuni si buburuze de cioco.

Am legat piscoturile cu funda rosie.

Enjoy it!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tortul de ziua mea 107254
retete culinare - Tortul de ziua mea 107255
retete culinare - Tortul de ziua mea 107256
retete culinare - Tortul de ziua mea 107257

COMENTARII (78)

Anamaria7 1

01.06.2011, 18:01

La multi ani!!

Dana_Retetegg 1

01.06.2011, 19:49

merci

gratziela 1

01.06.2011, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D