Tortulet cu capsuni

de lia maria in Torturi, 11 Mar 2011 | 2041 vizualizari

 

Sau tiramisu cu capsuni, daca ne gandim la ingredientele folosite…dar oricum vreti sa-I spuneti…va asigur ca a fost tare bun !
Ps: l-am facut rapid pt prietenii nosti care au fost aseara in vizita …

 

INGREDIENTE

  • Crema  
  • 1 plic sarlota cu gust de vanilie
  • 300 ml lapte
  • Blat  
  • Piscoturi
  • cafea fiarta
  • Decor  
  •  frisca
  • capsumi

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet cu capsuni:

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic.

Am inmuiat piscoturile in cafea, le-am asezat intr-o tavita, am adaugat crema in care am pus cateva capsuni intregi si am acoperit cu piscoturi trecute prin cafea. Am pus tava la frigider pt 1h, dupa care l-am rasturnat pe un platou si am decorat cu frisca si capsuni.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tortulet cu capsuni 90973
retete culinare - Tortulet cu capsuni 90974
retete culinare - Tortulet cu capsuni 90975
retete culinare - Tortulet cu capsuni 90976
retete culinare - Tortulet cu capsuni 90977
retete culinare - Tortulet cu capsuni 90978

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

15.03.2011, 14:30

ce dor mi se face de capsuni! minunat arata !

Adinacarla 1

15.03.2011, 14:43

frumos si delicios

adry88 1

09.06.2011, 15:40

foarte frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S