Tortulet de biscuiti

de elena001 in Torturi, 30 Apr 2013 | 6493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de biscuiti cu crema de vanilie
  • 1 plic de puding de cacao
  • 2 esente de vanilie
  • 10 linguri de zahar
  • 3 cani de apa
  • 1 ciocolata
  • 500 ml lapte(pt budinca)
  • 3 linguri de zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet de biscuiti:

Pentru sirop: se pun la foc cele 3 cani de apa cu zaharul si esenta de vanilie. Se lasa sa fiarba putin iar apoi se lasa la racit.

Biscuitii se insiropeaza bine si se aseaza in vasul in care vreti sa faceti tortul. Se pun unii peste altii. La sfarsit se face budinca de cacao dupa instructiunile de pe plic si se intinde pe tortul de biscuiti uniform. Se da prin razuitoare o ciocolata si se presara deasupra.

Se lasa la frigider cateva ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti (Bolo de Bolacha)