Tortulet inimioara

de lia maria in Torturi, 13 Feb 2012 | 4561 vizualizari

 

De Valentine’s day , ceva simbolic si cu multa dragoste!

 

INGREDIENTE

  • ½ pachet foietaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet inimioara:

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimioare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.

Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu 1 lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .

Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimioare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

21.04.2012, 21:31

La Muuulti muuulti ani fericiti Lia...din toata inima...esti o persoana deosebita si imi esti draga!

lia maria 1

21.04.2012, 21:55

Va multumesc din suflet tuturor Va iubesc !!!!

dakris 1

21.04.2012, 22:43

La multi ani cu sanatate, fericire si implinri, Lia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu "peripetii"