Desert tortulet rapid

de MotanLaOale in Torturi, 6 Mar 2011 | 37174 vizualizari

 

Inspirat de Miuta cu desertul ei cu piscoturi si crema a iesit pana la urma un tortulet foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 plic crema caramel
  • 1 plic glazura de ciocolata
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • o mana de cereale
  • 4 lingurite ness
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • stafide
  • 2 linguri zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tortulet rapid:

Crema se prepara cu 200 ml lapte si 3 linguri zahar pudra urmand indicatiile de pe plic.

Frisca se mixeaza cu intaritorul de frisca. Glazura se prepara urmand indicatile de pe plic.

Se face un sirop dintr-un pahar de apa cu 2 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat si 4 lingurite de ness.

Stafidele se pun la inmuiat in putina apa cu esenta de rom.

Piscoturile se trec prin sirop si se pun intr-un strat pe un platou. Deasupra se pune un strat de crema si se presara 1/2 din stafide.

Se pune al doilea strat de piscoturi imuiate in sirop. Se pune un strat de frisca si se presara celalalte stafide. Se pune al treilea strat de piscoturi imuiate.

Se toarna glazura deasupra, se presara cerealele zdrobite si cateva bomboane colorate pentru decor.

Se tine tortul la rece cel putin 2 ore.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tortulet rapid" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema caramel si ananas (de post) - Reteta nr 500