Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cui ii place ciocolata il invit sa incerce aceste tortulete pline de ciocolata :).
Am preparat tortulete pentru a sarbatori cu voi reteta mea nr. 100 si pentru mama mea care dupa un an si jumate a venit in vizita la mine in Italia.Deci le-am facut cu toata inima
Incepem cu ciocolata pe care o topim impreuna cu untul la bagnomaria.
Intr-un castron batem ouale si galbenusul cu zaharul.
Cand devin o crema adaugam ciocolata si amestecam.Ciocolata o lasam un pic sa se raciasca.
Adaugam si faina cu vanilia. Amestecam bine.Rezulta o crema ciocolatoasa.
Luam forme de briose, le ungem cu unt si presaram zahar, si le umplem cu crema de ciocolata 3/4.
Bagam la cuptor 10 minute la 160°.
Cand sunt gata la rasturnam pe platou sau direct pe farfurioare de desert.Le ornam cu zahar pudra si zmeura.
Se servesc calde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult