Traistute cu ciuperci si carne de porc

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 200ml lapte/apa minerala
  • 60 g faina
  • 30 ml ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400g carne porc(tocata)
  • 200g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita busuioc uscat/1 fir busuioc verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci si carne de porc:

Clatite:

Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute.

In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

Umplutura:

Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai marunt.

Toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in ulei amestecat cu 1 lingura de apa.Dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea tocata,busuiocul maruntit si sare dupa gust.Amesteci pana ce carnea este buna pentru mancat,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

Repartizezi umputura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor