Trăistuţe cu fructe

de diaconta in Prajituri, 11 Iun 2012 | 5012 vizualizari

COMENTARII (73)

diaconta 1

12.06.2012, 12:27

Vladimir,cred ca sunt si acum in Camara.Eu am ramas cu gandul la ele de cand am vazut la Andreea Chinesfood,asa ca nici n-am stat pe ganduri cand le-am vazut in Camara.
N-ai fost pe faza ca ma amuzam cu Sim0 daca sa-si trimita barbatu' la mine,dar fiind ca alea's bune de ....strangulat)

diaconta 1

12.06.2012, 12:36

Rectific,sunt la Decorix,pune-ti si tu dorinta si le aduce Sefu' in Camara
uite:http://www.decorix.ro/bucatarie/forme-din-silicon/6-snururi-din-silicon-pentru-rulada.html

Sim0na 1

12.06.2012, 12:41

Dia, daca ii dai si traistuta si bride, acu` il pun la drum... pana diseara e la tine! Te ajuta si la calcat...

T I M E A 1

12.06.2012, 12:43

Ce bunatati ai facut aici!!! si mi-ai facut o pofta de numa

diaconta 1

12.06.2012, 12:49

Sim0,de calcat ne arde noua apoi??/

diaconta 1

12.06.2012, 12:49

Timea,ma bucur ca te-am nimerit

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:01

Ce pofta mi-ai facutttttttttttttt

diaconta 1

12.06.2012, 14:14

Mihaela sunt foarte bune

piko 1

12.06.2012, 17:08

Salut, ai folosit fructe din compot? Ai putea scrie si reteta la aluat Multumesc

diaconta 1

12.06.2012, 17:15

Piko,am folosit fructe proaspete,am pus foarte putin zahar si amidon ca sa nu lase prea mult sirop,aluatul foietaj e destul de "sensibil" la umezeala
am folosit aluat cumparat,dar daca vrei sa-l prepari,uite aici reteta,cu mentiunea ca poti sa folosesti si unt sau margarina in loc de osanza:
http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-cu-osanza-hai-31482.html

MotanLaOale 1

12.06.2012, 18:38

Ce ai pus tu acolo pe patratul de aluat mi se pare ca are destul sos! (din poza)

diaconta 1

12.06.2012, 18:58

Vladimir,am pus zahar si amidon pe ele si imediat le-am pus pe foaie.Poate ca a ramas si putin sirop,desi am incercat sa-l scurg bine.De aceea lucesc asa.

MotanLaOale 1

12.06.2012, 19:45

Am inteles. Cred ca asta o fac prima!

diaconta 1

12.06.2012, 19:48

asa ca sa-ti dai greata)

MotanLaOale 1

12.06.2012, 21:46

Nu are galatina!

diaconta 1

12.06.2012, 22:12

deci tot ti-e frica

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:14

Biruim noi si frica asta!

diaconta 1

12.06.2012, 22:57

asa ziceam si eu,ori n-ai incredere in mine

mihaelar63 1

13.06.2012, 00:03

Macar vreo 3-4 ar merge pe nerasuflate

diaconta 1

13.06.2012, 08:45

Mihaela,meeeeeerg si inca cum

Bucataras Medi 1

13.06.2012, 20:26

eu de ce am ajuns asa de tarziu?............uffffffff,cum am putut rata o asa bunaciune?.........altadata te rog sa ma strigi Dia!

diaconta 1

13.06.2012, 22:03

Medi,eu te-am strigat dar nu stiu unde tot umbli

mirela0911 1

23.06.2012, 22:46

Simplu si delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu frisca si fructe