Traistute cu piept de pui

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 6240 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Rocsi,ea a facut pateuri cu piept de pui,eu le-am facut traistute.Rocsi draga-sotul meu este foarte incantat de reteta ta.

 

INGREDIENTE

  • 600gr. aluat de foietaj
  • 1 piept de pui taiat in cubulete
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri parmezan
  • 3 feliute pastrama taiata in cubulete mici
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu piept de pui:

Se pregateste aluatul dezghetat.

Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia.

Cuptorul se incinge la 200 °C.

Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi foto.

Peste patratele se pune cate un cubulet de piept de pui si o lingura de crema de branza,care se face din:branza,untul,smantana,parmezanul ras,pastrama,sare ,piper.

Crema de branza se mixeaza bine.

Apoi se formeaza traistutele,adunandu-se patratelele de la capete.

Se pun pe tava si se ung cu ou ,batut spuma.

Se dau la cuptor la 200°C,si se lasa la copt ,pana devin aurii.

Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Peste oul uns peste traistute am ornat cu marar tocat marunt,dar se poate pune si susan sau mac.

2

Se pot face si alte umpluturi dupa gustul fiecaruia cu somon,etc.

3

Pastrama ii da un gust deosebit.

RETETA IN IMAGINI

Traistute cu piept de pui-0
Traistute cu piept de pui-1
Traistute cu piept de pui-2
Traistute cu piept de pui-3
Traistute cu piept de pui-4
Traistute cu piept de pui-5
Traistute cu piept de pui-6
Traistute cu piept de pui-7
Traistute cu piept de pui-8
Traistute cu piept de pui-9
Traistute cu piept de pui-10

COMENTARII (53)

Sylvia

Sylvia 1

19.11.2013, 10:49

wow ce bine arata !!!

Cris2711

Cris2711 1

20.11.2013, 11:33

Sylvia multumesc draga mea

Sylvia

Sylvia 1

25.11.2013, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!