Traistute de pui

de sasha in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 4307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de clatite:
  • 60 g faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • ulei pentu uns tava
  • Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingura smantana grasa 20%
  • 2 linguri ulei
  • 1 fir busuioc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute de pui:

Se pregateste aluatul de clatite si se da la rece pentru 20 de minute, intre timp pregatim umplutura.

Se curata ciupercile si de pun la fiert in apa cu sare, la fel procedam si cu pieptul de pui. Cand s-au fiert ciupercile si carnea le tocam in cuburi. Tocam ceapa pana la frunze marunt, le calim cu ulei si 2 linguri de apa. Dupa 2 minute adaugam ciupercile si carnea, busuiocul maruntit si sare dupa gust, le mai lasam inca 2-3 minute pe foc. Lasam sa se raceasca si ne apucam de clatite.

Cand umplutura s-a racit amestecam cu 1 lingura de smantana. Umplem fiecare clatita cu compozitia din pui si strangem marginile clatitei  dandu-i forma unei traistute pe care o legam cu frunzele de la ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv