Trandafiras cu mere

de jolygina in Prajituri, 31 Iul 2010 | 2440 vizualizari

 

usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj de 250g
  • 2 mere cu coaja rosie (eu nu am avut si am folosit mere galbene)
  • 2 linguri zahar brun
  • o lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiras cu mere:

Se taie merele felii subtiri dar nu se curata de coaja si se fierb cam 10-15 minute in apa cu o lingura de zahar

Dupa ce s-au fiert merele si s-au inmuiat, dar sa nu se rupa, sa fie flexibile pentru a putea sa le rulam, le scoatem din apa si le lasam la scurs

Taiem foaia in fasii cam de 5 cm si punem pe fiecare in parte zahar brun amestecat cu scortisoara dupa care punem felii de mere peste el si rulam

Continuam pana treminam toate foile

Le punem la copt in tava cu partea in care se vede fasia de coaja rosie la mere

Le dam la copt 25-35 min pana se rumenesc

Le pudram cu zahar pudra si le lasam sa se raceasca

Pofta buna

 


 

RETETA IN IMAGINI

Trandafiras cu mere-0
Trandafiras cu mere-1
Trandafiras cu mere-2
Trandafiras cu mere-3
Trandafiras cu mere-4

COMENTARII (13)

Laly 1

01.08.2010, 18:36

Ce bine arata,vreau si eu un trandafir

lstanciu37 1

02.08.2010, 01:38

si eu vreau

mena29 1

02.08.2010, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04