Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit . Cernem faina intr-un bol,in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de portocala, uleiul, un praf de sare. Framantam, adaugand lapte cat cuprinde. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora.
Merele le taiem felii subtiri cu ajutorul unui curatator de legume. Intindem aluatul,presaram zahar si scortisoara si si il taiem fasii de 2 cm grosime. Asezam feliile de mere pe fasii si le rulam. Ii punem intr-o tava cu forme de muffins sau o tava pe hartie de copt, le dam la cuptor pentru 40 de minute.
Cat sunt inca calduti ii presaram cu zahar pudra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult