Trandafirasi de pasta proaspata

de lilik in Paste, 17 Sep 2010 | 2311 vizualizari

 

am gasit acum ceva timp aceasta reteta pe GialloZafferano si astazi in sfarsit m-am hotarat sa o fac....

 

INGREDIENTE

pt pasta:

  • 200 gr faina
  • 2 oua
  • 1 praf de sare

pt umplutura:

  • sunca
  • cascaval
  • sos bechamel
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirasi de pasta proaspata:

punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea.

amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de marimea oualelor).

punem aluatul pe masa si il framantam putin apoi il intindem cu sucitorul pana formam o foaie destul de subtire ca de taitei.

mutam foaia pe hartie de cuptor si o ungem cu sos bechamel,deasupra punem sunca,apoi presaram parmezan si punem feliile de cascaval taiate subtiri.

rulam si punem in congelator pentru 10 min,apoi il scoatem si taiem bucatele de 4-5 cm.

punem trandafirasii intr-o tava ,punem deasupra sos bechamel si presaram parmezan,apoi dam la cuptorul preincalzit la 160° timp de 45-50 de min.

 

TIPS-URI

1

reteta originala prevedea si ciuperci

2

nu am pus cantitati pt k am pus la ochi umplutura

3

pt a face pasta calculati tot timpul la 100 gr faina 1 ou si un praf de sare

RETETA IN IMAGINI

Trandafirasi de pasta proaspata-0
Trandafirasi de pasta proaspata-1
Trandafirasi de pasta proaspata-2
Trandafirasi de pasta proaspata-3
Trandafirasi de pasta proaspata-4
Trandafirasi de pasta proaspata-5
Trandafirasi de pasta proaspata-6
Trandafirasi de pasta proaspata-7
Trandafirasi de pasta proaspata-8

COMENTARII (22)

dentistutza

dentistutza 1

19.09.2010, 18:45

vreau si eu un buchet de trandafiri...

lilik

lilik 1

19.09.2010, 22:14

multumesc corina

lilik

lilik 1

19.09.2010, 22:14

cum sa nu dentistutza serveste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24