Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
am gasit acum ceva timp aceasta reteta pe GialloZafferano si astazi in sfarsit m-am hotarat sa o fac....
pt pasta:
pt umplutura:
punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea.
amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de marimea oualelor).
punem aluatul pe masa si il framantam putin apoi il intindem cu sucitorul pana formam o foaie destul de subtire ca de taitei.
mutam foaia pe hartie de cuptor si o ungem cu sos bechamel,deasupra punem sunca,apoi presaram parmezan si punem feliile de cascaval taiate subtiri.
rulam si punem in congelator pentru 10 min,apoi il scoatem si taiem bucatele de 4-5 cm.
punem trandafirasii intr-o tava ,punem deasupra sos bechamel si presaram parmezan,apoi dam la cuptorul preincalzit la 160° timp de 45-50 de min.
1
reteta originala prevedea si ciuperci
2
nu am pus cantitati pt k am pus la ochi umplutura
3
pt a face pasta calculati tot timpul la 100 gr faina 1 ou si un praf de sare
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult