Trandafiri cu mere

de Miha in Dulciuri, 26 Oct 2009 | 26703 vizualizari

COMENTARII (42)

Miha 1

27.10.2009, 15:20

Multumesc Luminita!

rivka 1

27.10.2009, 17:13

miha in mod sigur starnesc interesul multora si esti de admirat , pai nici nu vreau sa ma gandesc atunci at cheltui pe luna pt ciocolate, coniacuri, alte ingrediente cu care faci tot o data la 2 zile atatea torturi si bunatati inclusiv pt prieteni, e adevarat in romania e si alta cultura se mananca imbelsugat si se pune tot vecinul/amicul la masa, pe aici e altfel nu-ti da nimeni nimik , deci dupa un timp nu mai dai nici tu, te zgarcesti.

Miha 1

27.10.2009, 18:11

Rivka, am prieteni care imi urmaresc blogul cu interes . Mi-ar fi oarecum sa vina in vizita si sa nu-i servesc cu ceva. N-am facut niciodata un calcul la cat cheltui cu ingredientele, dar cu siguranta mai putin decat daca mi-as cumpara de la cofetarie sau mi-as lua "prostiute" de la supermarket. Numai la reteta de fata, de exemplu, cu 10 ron faci o portie dubla si mananci pe saturate vreo 2 zile. Ceea ce mi se pare super ok.

Miha 1

27.10.2009, 18:14

Lioana, am folosit un taietor de ala zimtat, in genul taietorului de pizza, nu stiu exact cum ii spune. Se pot taia fasiile si drepte, nu-i nici o problema.

Irina 1

27.10.2009, 19:14

Ce bine arata, Miha!

rivka 1

27.10.2009, 19:16

ferice de ei atunci miha, ba da sa stii ca eu oricat as avea veniturile ma uit intotdeauna la costuri si imi rezerv intotdeauna o anumita suma doar pt mancare/luna si acolo doar la ocazii sunt inclusi si "prietenii".asta e, voi acolo in zona aceea a tarii aveti si o deosebita calitate de a primi oaspeti si o mancare de la care nu te mai scoli de la masa, stiu ca am fost si eu in vacante de cateva ori cand eram copila la cineva, ma ingrasam in 2 sapt ca un butoias asa bine gatea doamna respectiva la care stateam. si ma infunda draga de ea numai cu bunataturi.

Miha 1

28.10.2009, 10:34

Na...ce sa zic? Probabil ca tine de specificul zonei in care locuim, de fiecare bordei in parte si de fiecare individ in parte. Am cativa prieteni care sunt ca si familia mea, is de-ai casei...N-as putea renunta la ei in veci. Cred ca daca as pleca peste mari si tari le-as face cate un colet cu cate-o prajiturica

sandytza 1

28.10.2009, 15:18

Superb. Buna idee. In poza am crezut ca ai facut trandafiri din mere , apoi am fazut ca de fapt sunt trandafiri CU mere.

cicilica 1

16.01.2010, 21:39

draga Miha, le-am facut sunt super bune

Miha 1

16.01.2010, 22:38

elena1988 1

06.03.2011, 08:37

Cris2711 1

02.05.2011, 20:53

cate minunatii

Bya Ralu 1

11.02.2013, 17:29

yammy

Miha 1

11.02.2013, 18:11

babi5 1

12.08.2013, 18:14

Foarte buni trandafiri

marcelika 1

07.04.2014, 21:56

foarte frumosi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort special cu branza, caise si ciocolata alba