Trandafiri din aluat cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 4572 vizualizari

 

Trandafirul - rosa centifolia sau ce mancam azi,pe scurt,ca pe lung inca nu stiu......

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 320 g carne tocata
  • 2 oua mai mici
  • 1 ardei rosu nu foarte mare
  • frunzele de la doua legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din aluat cu carne:

Mai intai pregatim umplutura .Taiem ardeiul cubulete mici,frunzele de ceapa verde le taiem marunt,apoi le amestecam cu ardeiul si carnea tocata si le punem intr-o tigaie si le calim,pana se inmoaie ardeiul.cand s-a inmuiat ardeiul scoatem compozitia din tigaie cu ajutorul unui spumar,avem grija sa lasam sa se scurga surplusul de ulei si zeama lasata dupa calire.Potrivim de sare si piper,adaugam un ou ontreg si un albus si omogenizam.Desfacem aluatul si intindem peste el compozitia de carne,apoi rulam cat ,ungem rulada formata cu galbenusul ramas.Taie rulada in 10 bucati si apoi asezam fiecare bucata in forme de silicon care arata ca un trandafir.Pentru ca n-am avut decat 6 forme care sa semene cu trandafirul am folosit si niste margarete ca forma.Asezam bine in forme si dam la cuptorul preincazit,pentru cca 25-30 min.Se scot din cuptor se presara parmezan si se servesc calde,desi sunt bune si reci,daca apuca sa se raceasca.

TIPS-URI

1

sub tava punem un vas cu apa,ca sa nu se arda pe fund

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din aluat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:23

Wow! Arata splendid!

ela 1

19.10.2015, 15:48

ce bunatate!!!

simona72 1

24.10.2015, 10:12

Ce faini ti-au iesit!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos picant