Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.
Aluatul l-am lasat la dezghetat.
L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.
Aluatul l-am taiat in forma de patrat
Intr-un castonel am batut oul cu putina sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.
Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.
In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.
1
Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult