Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 1208 vizualizari

 

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina  sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

 

TIPS-URI

1

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.

RETETA IN IMAGINI

Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-0
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-1
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-2
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-3
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-4
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-5
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-6
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-7
Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco-8

COMENTARII (33)

Bunica

Bunica 1

23.05.2013, 22:43

Vino cu berea

La Ancuta

La Ancuta 1

24.05.2013, 11:45

foietaj si branza de capra... nimic nu poate fi mai bun

loredanaaa

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!