Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 4669 vizualizari

 

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina  sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bunica 1

23.05.2013, 22:43

Vino cu berea

La Ancuta 1

24.05.2013, 11:45

foietaj si branza de capra... nimic nu poate fi mai bun

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa