Triunghiul Bermudelor

de epurasha2bb in Pui, 11 Sep 2010 | 3104 vizualizari

 

:)))) fiindca au disparut imediat! in realitate e un simplu Cordon blue facut cu ingrediente adaptate in lipsa de cele sofisticate

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de  branza topita cascaval Hochland
  • cateva felii salam cu sunca
  • 1 ou
  • faina
  • cativa fulgi de porumb zdrobiti
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiul Bermudelor:

Foarte rapid si usor de facut.Se bat feliile de pipet de pui si se aseaza pe ele feliile de branza topita cu cascaval si feliile de salam,se ruleaza, se prind cu scobitori , se dau prin ou batut, faina si iar ou batut si ultima dara prin fulgii de porumb zdrobiti bine cu ciocanul de snitele ca un pesmet.se prajesc sau se dau la cuptor si se servesc caldute cu salata sau muraturi.Eu am avut niste sfecla rosie.

 

RETETA IN IMAGINI

Triunghiul Bermudelor-0
Triunghiul Bermudelor-1
Triunghiul Bermudelor-2
Triunghiul Bermudelor-3
Triunghiul Bermudelor-4

COMENTARII (13)

madi_marin 1

12.09.2010, 09:56

as papa acum ca mic dejun....

onuta 1

12.09.2010, 19:33

deja sant cu furculita in mana.

ela 1

21.09.2010, 00:09

la multi ani tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fi fericita alaturi de cei dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04