Triunghiul Bermudelor

de epurasha2bb in Pui, 11 Sep 2010 | 5613 vizualizari

 

:)))) fiindca au disparut imediat! in realitate e un simplu Cordon blue facut cu ingrediente adaptate in lipsa de cele sofisticate

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de  branza topita cascaval Hochland
  • cateva felii salam cu sunca
  • 1 ou
  • faina
  • cativa fulgi de porumb zdrobiti
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiul Bermudelor:

Foarte rapid si usor de facut.Se bat feliile de pipet de pui si se aseaza pe ele feliile de branza topita cu cascaval si feliile de salam,se ruleaza, se prind cu scobitori , se dau prin ou batut, faina si iar ou batut si ultima dara prin fulgii de porumb zdrobiti bine cu ciocanul de snitele ca un pesmet.se prajesc sau se dau la cuptor si se servesc caldute cu salata sau muraturi.Eu am avut niste sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiul Bermudelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

12.09.2010, 09:56

as papa acum ca mic dejun....

onuta 1

12.09.2010, 19:33

deja sant cu furculita in mana.

ela 1

21.09.2010, 00:09

la multi ani tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fi fericita alaturi de cei dragi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas