Triunghiuri Adasev , inabusite in ou

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 3485 vizualizari

 

e atat de comuna denumirea de omleta, si vroiam sa-i dau un alt fel de nume...si fiindca am pus ingredientele dupa cum mi-a venit, i-am dat si numele meu ...ingredientele sunt prea multe ca sa le fi numit pe fiecare....asta a fost doar de testare...dar a fost buna si ramane pe lista...

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100 g pancetta afumata cubulete
  • cateva felii de mortadella
  • o mana de parmigiano
  • 1 dovlecel mai mic
  • masline negre fara samburi
  • 2 buchetele de broccolli
  • 1 rosie
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri Adasev , inabusite in ou:

se curata dovlecelul usor si se taie rondele mai grosute, se presara cu sare si se lasa 10 min sa se inmoaie.

in acest timp se pune la fiert broccolli cam 6-7 min.

pancetta se prajeste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline.

dovlecelul se spala de sare si se scurge intr-un prosop bine. se pune la prajit in tigaia in care se va face omleta. se lasa sa se palesca putin cat sa se rumeneasca frumos, apoi se pune peste el pancetta scursa de ulei,peste se pun bucati de broccolli scurse bine de apa.

se bat ouale bine-bine, se adauga 2 lg de lapte , 5-6 masline taiate rondelute si o mana de parmigiano, se sareaza si pipereaza, se pune oregano si se adauga peste restul din tigaie.

se da la prajit cam 3 min la foc mai mic, apoi se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii- se pune farfuria in locul capacului si se rastoarna pe partea celalata, se lasa farfuria deasupra pana se prajeste si pe cealalata parte, inca 3 min. se ia de pe foc si se intoarce tigaia rasturnanad astfel omleta in farfurie.

se taie in bucati dupa preferinta si se orneaza cu felii de rosii,  mortadella si masline. initial vroiam sa pun si felii de branza topita, dar am renuntat. ornamentul a fost facut la viteza...ca astepta flamanzila la masa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri Adasev , inabusite in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adasev12 1

03.10.2010, 14:02

onuta, te astept cu drag!

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:34

foarte frumos arata..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:21

medi....sarut mana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ou si cartof