Triunghiuri Adasev , inabusite in ou

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 1616 vizualizari

 

e atat de comuna denumirea de omleta, si vroiam sa-i dau un alt fel de nume...si fiindca am pus ingredientele dupa cum mi-a venit, i-am dat si numele meu ...ingredientele sunt prea multe ca sa le fi numit pe fiecare....asta a fost doar de testare...dar a fost buna si ramane pe lista...

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100 g pancetta afumata cubulete
  • cateva felii de mortadella
  • o mana de parmigiano
  • 1 dovlecel mai mic
  • masline negre fara samburi
  • 2 buchetele de broccolli
  • 1 rosie
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri Adasev , inabusite in ou:

se curata dovlecelul usor si se taie rondele mai grosute, se presara cu sare si se lasa 10 min sa se inmoaie.

in acest timp se pune la fiert broccolli cam 6-7 min.

pancetta se prajeste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline.

dovlecelul se spala de sare si se scurge intr-un prosop bine. se pune la prajit in tigaia in care se va face omleta. se lasa sa se palesca putin cat sa se rumeneasca frumos, apoi se pune peste el pancetta scursa de ulei,peste se pun bucati de broccolli scurse bine de apa.

se bat ouale bine-bine, se adauga 2 lg de lapte , 5-6 masline taiate rondelute si o mana de parmigiano, se sareaza si pipereaza, se pune oregano si se adauga peste restul din tigaie.

se da la prajit cam 3 min la foc mai mic, apoi se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii- se pune farfuria in locul capacului si se rastoarna pe partea celalata, se lasa farfuria deasupra pana se prajeste si pe cealalata parte, inca 3 min. se ia de pe foc si se intoarce tigaia rasturnanad astfel omleta in farfurie.

se taie in bucati dupa preferinta si se orneaza cu felii de rosii,  mortadella si masline. initial vroiam sa pun si felii de branza topita, dar am renuntat. ornamentul a fost facut la viteza...ca astepta flamanzila la masa...

 

RETETA IN IMAGINI

Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-0
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-1
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-2
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-3
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-4
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-5
Triunghiuri Adasev , inabusite in ou-6

COMENTARII (17)

adasev12 1

03.10.2010, 14:02

onuta, te astept cu drag!

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:34

foarte frumos arata..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:21

medi....sarut mana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41