Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 5159 vizualizari

COMENTARII (23)

Miha 1

13.05.2009, 19:48

Abia astept sa vad daca ti-au placut!

ANCA 1

13.05.2009, 22:53

oare este vreo prajitura de-a Mihaelei la care sa nu salivez?..mai ales ca eu una las orice pentru dulciuri...

JamieO 1

13.05.2009, 23:17

Dear Anca, dar sa ai grija cu caloriile

ANCA 1

14.05.2009, 08:46

oh, Jamie, tocmai d-aia nu ma apuc de preparat...deocamdata! si tot d-aia nu am mai scris p-aici nimic nou de o gramada de timp...

Miha 1

14.05.2009, 11:33

Sa inteleg ca in curand vei reveni in forta...

ANCA 1

14.05.2009, 12:04

nu ma pronunt, Miha

Flori 1

14.05.2009, 15:29

Ce calorii, ma? Unde? Nu exista asa ceva...cine v-a pacalit?

Miha 1

14.05.2009, 20:04

Are dreptate Flori!

ionix 1

11.09.2009, 11:56

offf Doamne... i-am aratat frate-lui meu retetele tale si a salivat pe tastatura... asa ca, m-am decis sa-i fac prajiturica asta astazi... e mai simpluta asa si repede de facut tzuc!
si mersi Miha...

Miha 1

11.09.2009, 12:04

Cu mare drag Ionix. Sper sa va placa aceasta prajiturica.

Miha 1

11.09.2009, 13:31

Ia sa te superi draga si sa faci prajitura la fata.

Miha 1

11.09.2009, 13:33

Pe site-ul Lenei,e aceeasi reteta.

Miha 1

11.09.2009, 14:34

Eiii...daca tu ocolesti banca,poate fac eu o vizita la Proges.

ionix 1

11.09.2009, 15:06

pssssssst, m-am apucat de prajitura si sper ca esti online sa ma ajuti ... cum se topeste ciocolata? pur si simplu o pun intr-o cratita si-o topesc??? ah, dupa ce-oi reusi s-o topesc o pun fierbinte peste compozitie?

Miha 1

11.09.2009, 15:32

Ionix,o poti topi la microunde.Sau o pui intr-o craticioara,cu putin lapte.

ionix 1

11.09.2009, 16:02

multumesc... esti cea mai dulce... te tzuc de nu te vezi...

Miha 1

11.09.2009, 16:43

Multumesc!

ionix 1

11.09.2009, 18:05

vaaai, am terminat-o si s-a racit un picut... am tait un pic din ea si are un gust offfffff... exact cum doctorul nu mi-a recomandat hehehehehe... sunt fanul tau numarul 1... pup... weekend placut alaturi de cei dragi....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca