Triunghiuri cu crema de branza

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2015 | 892 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 270 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei

Pentru umplutura:

  • 300 g crema de branza
  • Pasta de tomate pentru uns
  • Cascaval ras
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu crema de branza:

Dizolvam drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia dizolvata. Amestecam putin, apoi adaugam sarea si uleiul. Framantam bine aluatul. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca, pana isi dubleaza volumul.

Apoi intindem aluatul intr-un dreptunghi cu grosimea de 1 cm. Taiem aluatul in patrate. Punem in mijlocul fiecarui patrat o lingurita de crema de branza. Impaturim aluatul in doua, astfel incat sa  obtinem triunghiuri. Asezam triunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare triunghi cu pasta de tomate, presaram deasupra cascaval ras si lasam sa mai dospeasca 30 minute. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumenesc frumos. Sunt tare gustoase. Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Triunghiuri cu crema de branza 393512
retete culinare - Triunghiuri cu crema de branza 393513
retete culinare - Triunghiuri cu crema de branza 393514
retete culinare - Triunghiuri cu crema de branza 393516
retete culinare - Triunghiuri cu crema de branza 393517

COMENTARII (12)

Panacris 1

03.08.2015, 18:29

Rocsi 1

03.08.2015, 21:42

Ce bune or fi!

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55