Triunghiuri cu nuci

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 3425 vizualizari

 

O prajitura care va va satisface papilele gustative pe deplin :D

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 1 ou
  • 1 lingura apa
  • 100 gr unt
Umplutura:
  • 3 linguri gem de caise
  • 150 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 3 linguri apa
  • 150 gr nuca de cocos
  • 150 gr nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu nuci:

Pt aluat:
-se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, zaharul vaniliat, oul, apa si untul, se amesteca. Daca se lipeste de mana trebuie lasat 30 min la frigider.
-se intinde intr-o tava unsa
-se unge aluatul cu gem

Umplutura:
-se incalzesc ingredientele inafara de nuca de cocos si nuca
-se amesteca pana se dizolva
-se adauga nuca de cocos si nuca si se lasa la racit
-se intinde peste aluatul uns cu gem
-se da la cuptor 30 min

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Triunghiuri cu nuci 3469
retete culinare - Triunghiuri cu nuci 3470
retete culinare - Triunghiuri cu nuci 3471

COMENTARII (1)

babi5 1

02.08.2013, 15:55

Buneeeeeeeeee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21