Trufe de ciocolata

de Corinuta in Dulciuri, 8 Aug 2010 | 4190 vizualizari

 

By Adi Hadean http://www.adihadean.ro/2009/12/trufe-cremoase-%C8%99i-ciocolatoase/

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciocolata menaj
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • frisca ptr decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi. Cand s-a topit se adauga galbenusurile si se mai tine pe aburi invartind continuu pana capata consistenta unei budinci. Dupa ce s-a ingrosat se ia de pe foc, se amesteca bine cu mascarponele si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se bate frisca. Se ruleaza crema intr-un sul cu ajutorul unei hartii de copt si se da la congelator sa se raceasca timp de aprox o ora. 

Se taie felii si se orneaza cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Rozalia