Trufe raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 26 Oct 2015 | 4200 vizualizari

 

Foarte bune , sanatoase , fara indulcitori si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 10 curmale fara samburi
  • 10 caise dezhidratate
  • 100 gr migdale
  • 100 gr nuci
  • 50 gr fulgi cocos
  • 1 lingura pudra roscove
  • 50 gr seminte canepa
  • 100 gr unt cacao
  • 2 linguri miere (daca se cere)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe raw:

Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.

In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.

Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .

Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.

Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .

Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.

Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator  pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .

Inainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:57

Rocsi 1

26.10.2015, 20:09

Mmmm...

mirela0911 1

27.10.2015, 12:29

Ce bune trebuie să fie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bombonele Raw