Trunchi de copac x 2 (alb & negru)

de corina241 in Prajituri, 29 Noi 2010 | 10115 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.11.2010, 22:28

corinuta...si la gradi ti se recunosc meritele

corina241 1

29.11.2010, 22:34

ce sa fac rocsi,ma conformez

diaconta 1

29.11.2010, 22:53

frumoase si bune iar gestul deosebit

RuxyRux 1

29.11.2010, 22:59

Suuuuuuper!!!!!o astfel de prajitura de regula cumpar in fiecare an de Craciun de la o celebra cofetarie frantuzeasca si se numeste buturuga...chiar anul trecut am facut si eu sa vad si mi-a iesit chiar bine

corina241 1

29.11.2010, 23:09

Diasaru' mana!

corina241 1

29.11.2010, 23:11

Ruxyeu n-as fi crezut vreodata ca voi putea rula un pandispan aveama acea teama ca sigur mi se va rupe,sau orice altceva,dar tot timpul a meritat sa fac ''buturuga,,

RuxyRux 1

29.11.2010, 23:29

E si un secret pentru rulatul pandispanului in siguranta, poate il stii deja...sub foaia de pergament se pune un prosop ud si bine stors asta il va face sa nu se usuce si cu ajutorul lui putem rula mai bine foaia...oricum ti-a iesit de nota 20 felicitari ai facut printesele fericite

La Ancuta 1

29.11.2010, 23:34

frumoase si bune

aziz 1

30.11.2010, 09:10

sa mor de ris aseara am gasit intr-un caiet vechi de-al matusii mele prajitura buturuga ca a ta super o sa o incerc si eu

divainbucatarie 1

30.11.2010, 09:20

SUPERB!!!

lilik 1

30.11.2010, 10:08

super

corina241 1

30.11.2010, 12:40

mersic

Sylvia 1

30.11.2010, 13:34

Minunat arata

MotanLaOale 1

30.11.2010, 16:48

excelent

corina241 1

30.11.2010, 17:02

@MotanLaOale,cu furculitele,ca-ntotdeauna

Dana_Retetegg 1

30.11.2010, 17:04

Ce bun si ce bine arata

marcela1979 1

30.11.2010, 17:09

vreau si eu

corina241 1

30.11.2010, 17:30

@retetegg

corina241 1

30.11.2010, 17:31

carlamersi

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu ciocolată, arahide şi stafide