Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen

de Ina in Peste, 7 Iun 2013 | 3085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 trunchiuri de merluciu
  • 1 lamaie
  • condimente pentru peste grill de la kotanyi
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • cartofi natur
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen:

Spalam in apa rece trunchiurile de merluciu si le scurgem pe prosoape de hartie. Condimentam cu sare si condiment pentru peste grill , stropim cu zeama de lamaie si asezam pestele pe gratarul cuptorului cu halogen sau pe o tava cu gauri.  Pe fiecare bucata de peste asezam cate o felie de lamaie. Pornim cuptorul si coacem pestele cate 25 minute, pe ambele parti, la 150-180 grade Celsius. 

In timpul prepararii pestelui ne ocupam de garnitura de cartofi. ( fierbem cartofii taiati in bucati mari, ii scoatem pe farfurie si ii acoperim cu cubulete de unt si patrunjel verde tocat.

Cand pestele este gata, il servim alaturi cartofi natur  sau amestec de legume. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234492
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234493
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234494
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234495
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234496
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234497
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234498
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234499
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234500
retete culinare - Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen 234501

COMENTARII (21)

loredanaaa 1

08.06.2013, 01:14

mena29 1

08.06.2013, 08:33

Place mult pestele!Vin la tine sa-mi dai!

Ina 1

08.06.2013, 16:10

Cu multa placere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: