Trunchi de merlucius in pesmet

de burdulea56 in Peste, 16 Apr 2010 | 6802 vizualizari

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 23:07

nadina73 1

17.04.2010, 01:25

foarte bun 5 furculiteimi place mult pestele

burdulea56 1

17.04.2010, 15:54

Si mie Nadina, multumesc!

mihaelar63 1

17.04.2010, 16:14

merlucius-ul mai ales este gustos , si e acceptat '' si de cei care nu le plac oasele la peste ,. oricand si oriunde ma declar fan - peste

burdulea56 1

17.04.2010, 16:18

mihaelar63 imi place si merlucius si pastrav

epurasha2bb 1

17.04.2010, 16:25

bun, si mie imi place!

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 20:15

Superrrrr,eu care mananc doar peste,sunt o mare consumatoare de peste,mai ales acum dupa pasti.Ai 5 furculite de la mine.

burdulea56 1

18.04.2010, 01:46

Multumesc!

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:33

si eu sunt mare amatoare de peste........................foarte bun , Lenutica.

burdulea56 1

26.04.2010, 22:58

Bun, bun Medi, asa e.

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in aluat crocant cu bere