Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un desert tatarasc din cate stiu eu cu un gust divin...
Se incepe cu prepararea siropului prin fierberea apei si zaharului pana capata consistenta si aspectul mierii de albine
-pe la 1/2 fierberii se adauga zeama de lamaie
-se lasa la racit
Aluatul:
-se incalzeste apa ,untul,sarea intr-o oala pe foc,cand incepe sa fiarba se da focul mai mic ,se adauga faina toata odata,se amesteca energic pana devine o compozitie omogena
-se ia de pe foc si se lasa la racorit
-dupa ce s-a racit se adauga ouale rand pe rand mixand bine dupa fiecare
-cu ajutorul unui pos formam bastonase de 5 pana la 10 cm si se prajesc in baie de ulei
-se scot pe un servet pentru a absorbi o parte din ulei dupa care se scufunda in siropul rece
-se tin in sirop aproximativ 15-20 min
-se servesc reci.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult