Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem felii potrivit de groase. Le presaram cu sare, le lasam asa 15-20 de minute, apoi cu servestele de bucatarie stergem zeama lasata de pe fiecare bucata.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei. Rumenim la foc potrivit bucatile de dovlecel, pe ambele parti, le scoatem pe un platou. Spalam rosiile, scoatem cotorul si le feliem.
Branza tofu o scurgem de zeama, o feliem. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, putin rozmarin si busuioc uscat.
Montam turnulete pe un platou: felie de rosie, felie de dovleac, tofu, dovleac, tofu, rosie si dovleac. La fel procedam si cu celelalte pana terminam toate ingredientele.
Deasupra punem dressing-ul pregatit, apoi presaram boabe de porumb.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult