Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 22990 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

04.10.2009, 00:19

Dar de ce le zice taranesti?

Oana 1

04.10.2009, 00:38

Asa mi-a venit Inventie proprie

Bucataras 1

04.10.2009, 00:59

Le zice taranesti ca a pus steagurile taranilor aia de englezi, elvetieni sau americani, nu vezi?

Bucataras 1

04.10.2009, 01:00

glumeam. pai nu vezi ca-s facute cu rosie, brinza, ceapa si sunca? ti se pare ca e mincare de fitze?

Oana 1

04.10.2009, 01:14

Esti tare!

Bunica 1

04.10.2009, 07:48

Noaptea e lasata de Dumnezeu sa dormiti, nu sa comentati denumirile aperitivelor Oanei.
Eu la turnuletele astea as fi pus deasupra si castraveti sau ardei (pentru diversificarea coloritului pe platou). Ce alte nebunii ai mai facut ?

Oana 1

04.10.2009, 11:13

Buni, da, mergeau, dar nu imi ajungea scobitoarea Trebuia sa le fac gen frigarui. Si sa stii ca am fost cuminti, n-am facut nebuni , cel putin nu noi, astia mari Sau ziceai d enebunii culinare?

ramo_cata 1

04.10.2009, 17:26

nota 10 ..

Oana 1

04.10.2009, 20:52

Multumesc, Ramo!

Ubulika 1

24.12.2010, 11:23

bun buuunnn

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui