Turte "albe si negre" la tigaie

de alinutzika in Piine, 24 Aug 2011 | 4232 vizualizari

 

Foarte, foarte bune ambele turte! Crocante si cu un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (alba sau neagra)
  • 1 lingurita lapte praf
  • sare
  • apa calduta (cat cere faina)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte "albe si negre" la tigaie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana rezulta un aluat mai tare si elastic. Se intinde o foaie de aprox 2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei. Se coace  in tigaie antiaderenta, fara ulei, pe ambele parti.

Eu am facut o portie cu  faina alba si una cu faina integrala.

Piticul meu, Samy, a crezut ca e placinta si imi tot cerea "sa-i dau placinta". A papat aproape jumatate de turta..:))

 

RETETA IN IMAGINI

Turte "albe si negre" la tigaie-0
Turte "albe si negre" la tigaie-1
Turte "albe si negre" la tigaie-2
Turte "albe si negre" la tigaie-3
Turte "albe si negre" la tigaie-4
Turte "albe si negre" la tigaie-5
Turte "albe si negre" la tigaie-6
Turte "albe si negre" la tigaie-7
Turte "albe si negre" la tigaie-8

COMENTARII (11)

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Sidy, iti multumesc....

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Onesta....ma binedispun intotdeauna comentariile tale...

alinutzika 1

25.08.2011, 09:57

fetelor....imi sunteti din ce in ce mai dragi...ma bucur ca am intrat in "comunitatea" voastra..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04