Turtite cu salata

de epurasha2bb in Pui, 30 Mar 2010 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina(cam jumate de castron de mixer)
  • 1/2plic drojdie granule
  • 1 vf lingura de sare
  • 1/2 pahar apa calduta
  •  o lingurita de unt topit
  • pt.salata:legume, (eu am avut andive )usturoi si ceapa, carne de pui fiarta,sare, piper,
  • pt.maioneza:1 galbenus crud, ulei, sare, mustar, putina zeama de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite cu salata:

Se framanta aluatul ca de paine punand intr-un castron faina la tempertura camerei si in mijlocul ei faceti groapa cu pumnul si adaugati drojdia si untul topite in apa calduta.Apoi mai adaugati apa calduta la nevoie si framantati bine.Apoi intindeti cu sucitorul foi rotunde si foarte subtiri.Le coaceti intr-o tigaie gen Doubletta cu fundul gros sau un tuci,la foc potrivit , intorcand pe ambele parti.Le scoateti sa se raceasca si pregatiti salata de legume cu maioneza.Eu am curatat , spalat si tocat 2 andive, le-am fiert in apa cu sare si putin otet, le-am scurs, le-am racit bine si le-am amestecat cu maioneza, 2 graunti de usturoi tocati, 2 felii de ceapa tocate pestisori si carnita curatata si tocata marunt de la un picior de pui fiert.Totul am amestecat bine si am servit in mijlocul turtitelor cu un mot de cascaval ras fin si cateva frunzulite de rucola. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

31.03.2010, 08:40

multumescfrumos tuturor! in special Sylviei pentru atentia acordata si pt.nota!

monyka 1

31.03.2010, 11:25

felicitari ai niste retete f bune si imi place.Am facut si eu reteta ta si lea placut foarte mult.Sotul mia zis ca mai vrea

epurasha2bb 1

01.04.2010, 08:54

multumesc frumos monika si bine ai venit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui cu cascaval