Tuslama

de Bucataras Diana in Vita, 11 Dec 2016 | 5235 vizualizari

 

Deoarece nu am avut destula burta am folosit si ciuperci. Mie imi place ce a iesit. :) Timpul de pregatire variaza in functie de burta folosita. Daca este prefiarta, timpul de fierbere se va micsora semnificativ.  De data aceasta, am avut burta cruda.

 

INGREDIENTE

  • 500 g burta
  • 1 os de vita
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 capatani mici de usturoi
  • 150 g iaurt cremos
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuslama:

Spalam burta bine in apa cu otet. O punem la fiert, cu osul de vaca. Spumuim bine si lasam sa fiarba la foc mic. Cand se inmoaie carnea, adaugam morcovul si ceapa, intregi. Cat timp fierbe carnea, curatam usturoiul si il pisam. Cand este fiarta carnea, o scoatem si o lasam la racorit. Morcovul il scoatem si il tocam cubulete, iar ceapa o aruncam. Dupa ce s-a racorit carnea, taiem burta in bucatele potrivite,  scoatem carnea de pe os si o taiem si pe aceasta. Incingem un pic de ulei sau unt intr-o oala si adaugam carnea. Lasam sa se rumeneasca putin, adaugam morcovul si ciupercile si stingem cu zeama in care a fiert burta. Dupa ce se inmoaie ciupercile, adaugam usturoiul pisat amestecat cu iaurt, asezonam de sare si piper si lasam sa mai dea cateva clocote. Servim aproape fierbinte cu gogosari murati. Pofta buna!

TIPS-URI

1

nu uitati sa puneti o lingura de inox cand fierbeti burta. Va fierbe mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuslama" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu ciuperci