Tzatziki

de Doralinda in Clasice, 30 Noi 2012 | 10086 vizualizari

COMENTARII (44)

mihaelar63 1

01.12.2012, 09:48

O sa incerc si varianta cu castravetele stors ,sa vedem cum o fi

Doralinda 1

01.12.2012, 10:20

Mihaela11, Da?! Stiu ca au si turcii dar e mult mai lichid! In grecia, tzatziki trebuie sa fie indeajuns de dens incat sa poata sa se manance cu furculita, si nu cu lingurita.

Doralinda 1

01.12.2012, 10:25

Ruxy, sa cum am zis si in prezentare, sunt multe persoane care il fac dupa gustul lor, eu am prezentat aici reteta greceasca, exact cum se face in grecia, apoi, fiecare e liber sa adauge ce isi doreste. Asa cum am zis mai sus, tzatziki trebuie sa fie indeajuns de dens ptr a se putea lua cu furculita si nu cu lingura.
O si buna si tie! Ca a mea s-ar putea sa nu fie! Locuim la al 18-lea etaj, si din 5 lifturi, nu merge nici unul!!!

Rocsi 1

01.12.2012, 10:59

Corinuta 1

01.12.2012, 11:25

place tare mult!

RuxyRux 1

01.12.2012, 11:27

Doralinda nu iti face griji, am inteles perfect si e normal ca fiecare sa faca dupa gustul personal, tu ai oferit reteta traditionala si bine ai facut! Imi pare rau ca nu va merg lifturile... Banuiesc ca ar trebui sa existe un serviciu de urgenta....mi-am adus aminte de mine si urcatul scarilor pana la etajul 9 cu carucior cu copil mic de 9 luni, cu sacose cu cumparaturi agatate de maner si operata de cezariana, deloc usor, si nu o data am trait momentele astea.... De nenumarate ori...astfel incat ma gandeam cu spaima la intoarcerea acasa, oare merge liftul sau nu? Te imbratisez si iti doresc o zi frumoasa totusi.... Cu speranta ca se va solutiona problema....

Lau 1

01.12.2012, 14:04

place

laura_n 1

01.12.2012, 14:37

cui nu ii place sosul asta demential!

Sim0na 1

01.12.2012, 15:06

Nu stiam ca in tzatziki se pune menta.. Ma bucur ca ne-ai oferit varianta corecta!!!
Tare rau imi pare de incidentul cu liftul sper sa se fi rezolvat totusi

Doralinda 1

01.12.2012, 15:46

Simona, am vazut ca sunt persoane care pun si marar, asta depinde de gustul fiecaruia, orce reteta o schimbi dupa gustul tau, dar eu am postat reteta originala, si crede-ma menta schimba tot gustul! Ptr ca pana la urma, castravetele nu are gust, iaurtul ok, deci se mizeaza pe usturoi si menta uscata, incearca, o sa-ti placa!
Cu liftul, s-a aranjat dupa vreo 3 ore si am putut fi in timp acolo! Voi posta acum niste poze! Te pup, un weekend placut!

Doralinda 1

01.12.2012, 15:50

Ruxy! 9 etaje cu carucior si operata?, pai as fi dormit jos afara!!! imi aduc aminte, am locuit o perioada chiar inainte de revolutuie, in bucuresti, in militari si stateam la etajul 10, nu iti de cate ori nu mergea liftul! Sti ce faceam?! Urcam pe la scara cealalta pana la 10, apoi mergeam sus pe terasa si intram in scara noastra! dar aici nu se poate asa ceva, ca e o singura scara, dar s-a rezolvat dupa vreo 3 ore, si culmea ca sunt 3 lifturi ptr public, si alte 2 ptr urgente, garajul subteran....ei cred a au un singur motor conecat la toate 8 lifturi( sunt 3 ptr etaje impare si alte 3 ptr etaje pare, plus cele 2 pt garaj ) care s-a defectat! Inchipuieti, e un blc de 21 etaje, e inadmisibil,bine ca nu s-a intamplat ceva! Oricum, totul e bine si iti multumesc frumos ptr tot! O zi buna!

Doralinda 1

01.12.2012, 15:55

Laura, rocsi, daniela, sa ma vedeti cum il mananc pe paine!!!si uite asa mai pun ceva greutate pe mine!

Doralinda 1

01.12.2012, 15:55

Corina33, multumesc mult!!!

Ubulika 1

01.12.2012, 17:07

deyutzky 1

01.12.2012, 19:39

diaconta 1

01.12.2012, 21:22

bravo

Mihaela11_jo 1

01.12.2012, 22:09

Draga mea, in Iordania,celelalte tari arabe si Turcia se pregateste un iaurt chiar mai concentrat decat cel grecesc si se numeste "labaneh"; este grozav la prepararea de "dip" si alte aperitive si salate.
O seara buna!

Doralinda 1

02.12.2012, 01:58

Mihaela11 nu stiam, bravo. Dar eu cred ca in turcia am gustat din iaurtul lichid, cel care probabil se aseamana cu sana noastra?! Nu am gustat niciodata acest labaneh, o sa il comand cand vom merge data viitoare la un restaurant arabesc. In grecia, asa cum e si familia sotului, sunt multi greci din egipt, sau din djerba....deci ei gatesc in general retete orientale asa cum e tahina, si in atena e un club unde se intalnesc grecii care au venit din egipt dupa 1968 cand a fost revolutie acolo si mananca doar bucatarie arabeasca, e minunata mancarea lor! Dar ca sa iti imaginezi, am mancat intr-o zi atatea falafel incat am vomitat apoi si acum nici sa le vad nu mai pot! Deci totul trebuie cu moderatie! Dar cum poti sa te abtii cand e atat de bun totul?!
Te pup si o dumina placuta!

Doralinda 1

02.12.2012, 01:59

Ubulika, dia, deyutzi, va multumesc mult!
Dia, frumoasa poza la avatar!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos Tzatziki