Un alt fel de Pasca

de ancutaCH in Prajituri, 20 Apr 2012 | 4642 vizualizari

COMENTARII (11)

Sim0na 1

20.04.2012, 10:10

Foarte frumos ti-a iesit! Am salvat si eu reteta si cu siguranta o voi face cat mai curand!

Miha 1

20.04.2012, 10:28

Bun venit Ancuta!

Maria68 1

20.04.2012, 10:41

Minunata pascuta

Lau 1

20.04.2012, 13:42

bun venit

oana_pisicutza16 1

20.04.2012, 14:47

Rocsi 1

20.04.2012, 15:32

bine ai venit delicioasa pasca!!

ancutaCH 1

20.04.2012, 16:37

Va multumesc din suflet la toate de urarile de intimpinare si ma bucur sa va cunosc chiar si prin intermediul acestui site, de care m-am indragostit, pentru ca aici ma regasesc acasa -printre romani!...Sper sa va mai delectez cu retele mele ....pe care binenteles ca le-am luat cu mine

MotanLaOale 1

20.04.2012, 19:03

Raluca57 1

21.04.2012, 10:35

o prepar in tava cu diametrul 24cm sau una mai mare?
multumesc, Raluca

adry88 1

21.04.2012, 16:20

foarte reusita

ancutaCH 1

22.04.2012, 08:52

Raluca57, tava care am folosit-o (apare si in poza) are 24cm si e foarte inalta...deci daca tava ta nu e prea inalta s-ar putea sa fie prea multa compozitie, dar poti folosi de aproximativ 26cm sau sa reduci cantitatile in caz ca ai tava prea mica...Succes mult! Ancuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si jeleu de visine