Un deliciu de post..

de Michelle in Mancaruri de post, 1 Dec 2011 | 9865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • coaja de la o portocala
  • coaja de la o lamaie
  • 50 gr nuca cocos
  • 160 gr nuca macinata mai mare
  • 150 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 90 ml ulei
  • esenta de migdale
  • 300 gr faina
  • 350 ml lapte de soia
  • 5-6 lg dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un deliciu de post..:

Dam drumul la cuptor la 180ºC.

Se curata marul si se razuie pe razatoarea mica,se adauga coaja rasa de la portocala si lamaie se adauga nuca macinata,nuca de cocos,zaharul,praful de copt,esenta de migdale si faina,se amesteca cu o lingura,apoi adaugam uleiul si laptele si mixam cca 5 minute.Se tapeteaza o tava (36 X 25 cm)  hartie pentru copt se toarna aluatul apoi se orneaza cu dulceata de capsuni si se da la cuptor 35 min.

NU DESCHIDETI CUPTORUL 30 MIN.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Un deliciu de post..-0
Un deliciu de post..-1
Un deliciu de post..-2
Un deliciu de post..-3
Un deliciu de post..-4
Un deliciu de post..-5

COMENTARII (21)

ianculubita

ianculubita 1

02.12.2011, 15:59

Michelle

Michelle 1

02.12.2011, 23:41

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

05.12.2012, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!