Un pepenas nazdravan

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 3228 vizualizari

 

Imi place pepenele galben ala zemos nu malaiet.Iar cand e sezonul lor,musai sa-i combin cu niste inghetata si frisculita.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pepeni galbeni
  • 500 g inghetata de vanilie
  • 250 ml smantana pt.frisca
  • pepite de ciocolata
  • toping de zmeura ( capsuni)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un pepenas nazdravan:

Se taie pepenele in doua,se scobeste de seminte,se scurge de zeama care si-o lasa.Se umple cu inghetata,se orneaza cu frisca,pepite de ciocolata si toping de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pepenas nazdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Improvizatie bicolora