Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem strecuratoarea pe o ala in care am pus apa si am lasato sa fiarba. Usturoiul se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia strecuratoarea de pe oala.
Untul l-am pus in vasul pentru mixerul vertical, adaugam ceapa, usturoiul si mixam, apoi adaugam mararul, uleiul si piper dupa gust si mixam pana cand mararul se marunteste bine si obtinem o pasta fina.
Punem untul intr-un borcan si il pastram la frigider. (pentru a pastra untul mai mult timp se pune in congelator).
Acest unt este bun pentru fripturi.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult