Unt de arahide Homemade

de -Miti- in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 4422 vizualizari

 

Noi folosim unt de arahide pentru multe lucruri:il mancam pe paine toast,adaugam la popcorn,facem prajituri si deserturi,cateodata folosim si la mancare.
Cu mare drag postez aceasta reteta. La noi untul de arahide de calitate e cam scump,iar cel ieftin nu e de calitate,dar e rezolvata problema! Incercati-l in prajituri cu unt de arahide si sa vedeti ce se simte diferenta!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana de alune prajite si nesarate
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 1/4 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de arahide Homemade:

Se adauga ingredientele in robot sau se foloseste stick blender pentru a obtine o pasta. Daca il vrei chunky - cu bucati de alune prin el - scoate cam 1/4 cana de alune pe care o adaugi la sfarsit si o lasi in robot numai putin,pana obtii consistenta necesara. Se pastreaza la frigider 2 saptamani. Daca il vrei mai subtire,adauga inca putin ulei.

 

COMENTARII (4)

Laly 1

19.11.2010, 23:59

Super,cred ca este tare bun

nadina73 1

20.11.2010, 00:11

la favo

MotanLaOale 1

22.11.2010, 08:42

de retinut si facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55