Ursulet din chec

de nadina73 in Mancare copii, 1 Mar 2010 | 7424 vizualizari

 

Pitici mei ii adora. Super pufosi si gustosi

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani da faina
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri apa minerala
  • 2 cani zahar
  • 4 vanilii sau esenta
  • zeama de la 1 lamaie+ coaja rasa
  • 1 praf de copt
  • cacao -optional 1 lingura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet din chec:

Se bat albusurile spuma apoi se pune zaharul si vanilia.

Galbenusurile se amesteca cu praful de copt si zeama de lamaie apoi se pune apa si uleiul,dupa care se amestecac toate cu albusurile batute,apoi se pune faina.

Se poate lasa o parte sa se puna cacaco

Se coc in diferite forme sau tavi de cozonac

Se coc la 180 grade aproximativ 40 minute

Ce se vede pe platou atat au mai ramas pana sa ma gandesc eu sa fac poze,mai ales ca atunci au venit si niste musafiri.

Si sincer din acesta compozitie au iesit vreo 50 ursuleti(depinde de ce forme aveti si cat de mari sant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet din chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

05.03.2010, 11:48

alinalpate sincer trebuie sa fie si in tara eu am cumparat-o de fap sotul mei mi-a luat-o dintr-un magazin nemtesc de aici din spania,dar trebuie sa fie ma gandesc la magazile chinezesti nu i incercat?
Sotul meu ori de cate ori vede ceva tavi diferite imi cumparat ,stie ce sant inebunita dupa diferite forme.
Daca nu gaseti si iti dorestyi asa de mult ...............rezolvam

AlinaIpate 1

06.03.2010, 13:55

Ce sot "practic" ai! Sincer nu am cautat!

danis 1

29.03.2010, 01:47

am mancat la tine sant tare buni,si pufosi cel putin copiilor lea placut tare mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Waffles cu iaurt