Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru cine pofteste la urzici,va recomand o reteta care-mi place foarte mult
Urzicile curatate cu atentie,spalate in multe ape reci,le pun la fiert in apa cu putina sare,pentru 10min;
le scurg,apoi(din comoditate)le dau la blender 2-3sec.
le rastorn intr-o tigaie cu ulei incins si amestec continuu,adaugand faina in ploaie;
daca sunt prea groase le subtiez cu zeama de la fiert;
consistenta urzicilor trebuie sa fie ca o smantana;
dau deoparte vasul,adaug usturoiul pisat,potrivesc de gust,apoi rastorn in farfurie iar deasupra rad hrean proaspat;
doar cu mamaliguta calda se serveste aceasta mancare sanatoasa si hranitoare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult