Vacuta cu sos septembrie

de mihaelar63 in Vita, 6 Oct 2011 | 3837 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

06.10.2011, 15:39

bun

MotanLaOale 1

06.10.2011, 16:19

bun bun

diaconta 1

06.10.2011, 16:37

merge si-n octombrie numai bine

gaby_duceag 1

06.10.2011, 18:24

Foarte faina si...imi place ca se face singura

mihaelar63 1

06.10.2011, 19:04

kamy 1

06.10.2011, 19:43

daca se gateste singura,mai arata si asa bine,e si mmmm buna......eu am facut-o

Rocsi 1

06.10.2011, 19:52

astea care se fac rapid imi plac si mie

La Ancuta 1

06.10.2011, 20:22

ce-mi place cum arata

Teo 1

06.10.2011, 21:35

promit ca incerc! sambata vom sacrifica un vitelus, asa ca ,nu mai inghit in sec!

alinutzika 1

06.10.2011, 21:43

bun bun

MIUTA 1

06.10.2011, 23:09

Foarte gustos

Cris2711 1

07.10.2011, 01:15

vreaaauu

rodica_m 1

07.10.2011, 08:12

o sa fac si eu reteta, imi place, rapid si gustos!!!!

adasev12 1

07.10.2011, 08:29

buna buna

LUK 1

07.10.2011, 11:13

gustoasa

adry88 1

07.10.2011, 15:22

foarte bun si gustos

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:26

Cred ca este foarte gustoara mancarica asta!

nadina73 1

28.10.2011, 16:57

No ca am ajuns si in ograda ta si fac ravagiiiiiiiiiiiiiii

ela 1

08.11.2011, 00:06

la multi ani!!!!!

Ina 1

08.11.2011, 09:08

La Multi Ani, Mihaela!!

diaconta 1

08.11.2011, 09:16

La multi ani!!!!!!

Miha 1

08.11.2011, 17:49

La multi ani! Sanatosi si buni!

Cris2711 1

08.11.2011, 17:59

La multi ani

gaby_duceag 1

08.11.2011, 20:04

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb