Valentine's Cake

de laylalala in Torturi, 14 Feb 2011 | 4847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua, separate
  • 100 gr zahar
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
  • 100 gr unt, topit
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • colorant alimentar rosu (optional)
  • Pentru crema
  • 50 gr smantana
  • 50 gr gem de capsuni
  • 55 gr boabe de cafea in ciocolata, maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valentine's Cake:

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt in forma de inimioara.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Faina amestec-o cu praful de copt. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza untul , colorantul daca folosesti, urmate de faina. Inglobeaza albusurile apoi toarna aluatul in forma pregatita. Coace aluatul pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa sa se raceasca complet apoi taie-l in 2 pe orizonatala.

Pentru crema, amesteca smantana cu gemul de capsuni.

Pentru asamblare, Unge fiecare blat cu crema si presara cu ciocolata maruntita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Valentine's Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (25)

DIANA B 1

15.02.2011, 11:55

DRAGOBETE'S CAKE ...
N-ai pereche de harnica ce esti !!!!

laylalala 1

15.02.2011, 12:45

multumesc

adry88 1

18.06.2011, 10:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mousse de ciocolata